Warning: Illegal string offset 'num_images' in /biz/rotaatio.org/html/blog/wp-content/plugins/shiba-media-library/shiba-media-library.php on line 639
Sekvenssejä
© 2006 mikko. All rights reserved.

Sekvenssejä

Fisukoulu

Nyt kun en enää nuku, tai oikeammin, nyt kun minun on vaikeampaa erottaa unta valveesta, minulle on jäänyt aikaa ajatella elämän peruskysymyksiä. Tiedäthän — niitä juuri joita ajatellaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nihkeiden lakanoiden kuristaessa viimeisenkin toivon huomisesta.

Mikä ihme vaivaa Eddie Van Halenia? Nyt se on laittanut 15-vuotiaan poikansa bändinsä basistiksi Michael Anthonyn tilalle. Olisikohan veli-Alexilla sopivaa natiaista bändin laulajaksi?

Onkohan Baltar cyloni? Olenko minä?

Mitähän Remu tykkää Hurriganes-leffasta? Onko Lemmy Englannin Remu?

Kuka perkele lanseerasi kristallilapsien käsitteen? Pitäisiköhän tie parempaan tulevaisuuteen kivetä idioottien kalloilla?

Miksi on sinappi? Vieläköhän Baalia palvotaan?

Miksi minun toinen nimeni on Kalevi kun Kekkosen on Kaleva? Olenko minä monikko? Leegio? Virolainen?

Miltähän tuntuisi kuulla ensimmäistä kertaa Sam Cooken laulavan A Change is Gonna Come? Ja livenä, ilman niitä helvetillisiä jousi- ja puhallinsovituksia.

Kuinkahan Dale Cooper pärjäilee Bobin kanssa?

Raindrops on roses and whiskers on kittens / Bright copper kettles and warm woolen mittens / Brown paper packages tied up with strings / These are a few of my favorite things
… Hmm… mitkähän ovat minun lempiasioitani?

Missä on jarru?