Warning: Illegal string offset 'num_images' in /biz/rotaatio.org/html/blog/wp-content/plugins/shiba-media-library/shiba-media-library.php on line 639
Hurmaavasti vapaasti pudoten
© 2007 mikko. All rights reserved.

Hurmaavasti vapaasti pudoten

alas

Aktiivisena papparaisena selailin eilen paikallisen ilmaisaviisin Menovinkit-palstaa (pitäähän ihmisellä toki virikkeitä olla) ja huomasin ilokseni, että paikallinen risteilyperinne elää myös talvisin. Toisin kuin nimeltä mainitsemattomissa merenrantakaupungeissa, meillä Päijät-Hämeessä juhlaväki rullaa etelään pyörien päällä. Huokeaan 62 euron hintaan Bailubussi kuljettaa hämäläiset perjantaisin hotelliin Vantaalle (jossa shown tarjoaa Samantha Fox, Osmos Cosmos tai muu vastaava laatuviihdyttäjä) ja lauantaina kalpeana ja katuvaisena takaisin Lahteen.

Mikäli Bailubussin hinta on liian kova, niin samalta palstalta löytyy myös edullisempi, myös henkisempi, vaihtoehto: viidellä eurolla saa kahvia ja luennon enkeleistä. Jos sinulla on ollut seuraavanlaisia kysymyksiä, niin olen varma, että Enkeli-illat vastaavat niihin ja moniin muihinkin pulmiin:
Suojelusenkelisi, miten kohtaat? Henkinen kasvu, kuuletko enkelisi äänen? Oletko kiinnostunut esittelemään omia enkelituotteitasi enkelimessuilla. Jos olet, niin soita!

Sille en enää voinut mitään, että ensimmäiseksi alkoi kallossa kaikumaan vanhan variksen vaakunta:

Kuka lasta suojelee, kuka rakastaa,
estää lasta loukkaamasta pikku jalkojaan.
Paha musta enkeli ottaa kenet haluaa,
eikä muita enkeleitä ole olemassakaan.

Paha musta enkeli vei päivänsankarin.
Paha musta enkeli vei pölynimurin.
Paha musta enkeli vei pikku julmurin.
Paha musta enkeli vei päivänsankarin.
Paha musta enkeli vie kenet haluaa,
eikä muita enkeleitä ole olemassakaan.
Tuomari Nurmio: Lasten mehuhetki