Warning: Illegal string offset 'num_images' in /biz/rotaatio.org/html/blog/wp-content/plugins/shiba-media-library/shiba-media-library.php on line 639
Kyllästymispiste
© 2006 mikko. All rights reserved.

Kyllästymispiste

V�¤symys

Pian herään talviunestani
kaikki on kuin ennenkin!

Pian herään unestani
ennemmin tai myöhemmin!
KT: Kivireki

Ostakaa nyt hyvät ihmiset Hynyselle uusi kertosäe. Ei mitään miestä tai orkesteriaan vastaan, mutta minua alkaa jo vähän kerrassaan ottamaan pattiin se toistuva seikka, että tuppaan innostumaan turhan paljon ja turhan takia kuullessani Kotiteollisuuden uutta tuotantoa. Tämänkertainen innostuminen (ja pettyminen) tulivat uuden Iankaikkinen-levyn (ystäväni mielestä oivaa siivousmusiikkia) aloitusraidan Kivireki myötä. Ensimmäisen minuutin ajan olin vilpitön fani, sulaa vahaa, höyhen tuulessa, lastu laineilla, mikä klisee vain mieleen tuleekaan. Minä olin se. Mutta. Niin, muttahan siitä seuraa… Reilun minuutin jälkeen kaikki menee reisille ja alkaa nolottaa kaikkien prosessissa mukana olevien, myös kuulijan, puolesta.
Siis mitä prklettä? Voisikohan KT tehdä joskus levyn ilman kertosäkeitä? Lopun huudatus sentään vähän piristää, mutta kaikki on valitettavasti kuin ennenkin.