Warning: Illegal string offset 'num_images' in /biz/rotaatio.org/html/blog/wp-content/plugins/shiba-media-library/shiba-media-library.php on line 639
Ain’t the worst that you’ve seen?
© 2006 mikko. All rights reserved.

Ain’t the worst that you’ve seen?

Dorian van Halenin muotokuvaMitä hemmettiä Camp Van Halenissa oikein tapahtuu? Useita kuukausia on huhuttu ja kiistetty, että Van Halen olisi seuraava bändi CBS:n Rock Star -realityshowssa. Aiemminhan Rock Starissa löydettiin uusi solisti Michael Hutchensin tilalle INXSiin.

Tunkua tuottoisaan pestiin riittää varmasti, uusi levy ja kiertue takaisivat mukavan pesämunan uudelle laulajalle. Kummallisena käänteenä tapahtumiin Van Halenin entinen laulaja, David Lee Roth, on tyrkyttänyt oman radioshownsa, (tilaa podcast), kautta itseään takaisin Van Halenin eturiviin, mutta turhaan. Keskustelua (noh, Rothin monologia) kuunnellessa olo on hieman kuin lapsella vanhempien riidellessä julkisesti: pelottaa ja hävettää. Isi ja isi, älkää tapelko. Sopikaa riitanne niin eletään yhdessä onnellisina elämän loppuun asti. Kiltti kiitos.

Ja nyt kaiken huipuksi Oscar-juhlien oheiskemuista Eddie Van Halenista napattu kuva on saanut kunniapaikan Farkin Photoshop-kinkereissä. Herra varjele! Aika on armoton itse kullekin. Mutta ainahan Eddie saa töitä, vaikkapa Iron Maidenilta.

Jutun kuva on Farkilta, Dark Johnsonin briljantti tribuutti Oscarille ja Edwardille.