Warning: Illegal string offset 'num_images' in /biz/rotaatio.org/html/blog/wp-content/plugins/shiba-media-library/shiba-media-library.php on line 639
Operoiva thetan
© 2006 mikko. All rights reserved.

Operoiva thetan

Kas, aamun Hesarin ohella lehtiluukun liepeiltä löytyi myös ”todellista, käyttökelpoista tietoa mielestä”, mikä on aina miellyttävä yllätys. Lahden Dianetiikka-Keskus (loistavaa, täällä on semmoinenkin) yrittää kaupitsemalla L. Ron Hubbardin Dianetiikka-kirjaa saada minusta tehtyä ”vielä onnellisemman ja kykenevämmän” sekä työssäni että elämässäni. Onnea vaan, siihen ei ole moderni psykofarmakologia pystynyt. Hmm, eikös psyykenlääkkeiden vastaisuus ollutkin eräs skientologien keskeisistä ideoista …jospa Tom Cruise sittenkin on ollut koko ajan oikeassa.

Tulet huomaamaan tätä kirjaa lukiessasi, että monet asiat, joiden ”olet aina tietänyt olevan niin”, on esitetty tässä. Sinua tulee ilahduttamaan saada tietää, että monet käsityksesi olemassaolosta eivät ole mielipiteitä vaan tieteellisiä tosiasioita.

Jepjep, minua todella tulee ilahduttamaan saada tietää, että mielipiteeni L. Ron Hubbardista (vaarallinen puoskari ja surkea kirjoittaja) ja Skientologiasta (huijausta, mahdollisesti haitallista) ovatkin tieteellisiä tosiasioita.

Minulla on ikävä Frank Zappaa.